Bom Sucesso Villas *****

Bom Sucesso Design Resort, Leisure & Golf sijaitsee Lissabonin lentokentältä 85 km pohjoiseen, lähellä Óbidosin keskiaikaista kaupunkia, Óbidosin laguunia ja Praia d’El Reytä. Tämän kokonaisuuden ovat suunnitelleet useat arvostetut arkkitehdit yhdessä ja tuloksena onkin innovatiivinen, ainutlaatuinen ja luonnonmukainen 5 tähden resort.

Suurella 160 hehtaarin alueella on kaikkiaan 600 huoneistoa rivitaloissa ja huviloissa. Varustetaso niissä voi poiketa toisistaan jossain määrin, mutta 5 tähden luokitus on kyllä hyvin paikallaan. Tänne mahtuvat monien urheilumuotojen ja harrastusten suorituspaikat, uima-altaat, lasten leikkialueet, kaupat ja muut monimuotoiset palvelut. Resortin yhtenäisestä ilmeestä on huolehdittu, mutta toisaalta arkkitehdeillä on ollut riittävästi vapauksia toteuttaa omia yksilöllisiä ideoitaan.

Ravintoloita on mm. klubitalolla, mailapelikeskuksessa ja kauppakadulla.

Bom Sucesson golfkenttä on samaa hyvää tasoa kuin Praia d’El Rey ja vieraille on erikoishinnat green feestä. Kaikki alueen golfkentät (Bom Sucesso, Praia d’El Rey, Royal Óbidos, West Cliff) tekevät hyvää yhteistyötä keskenään ja tarjoavat edulliset golfpaketit.