Dolce CampoReal Residences *****

Dolce CampoReal Lisboa sijaitsee Torres Vedrasissa 30 minuutin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä pohjoiseen ja 20 minuutin päässä Silver Coastin rannoista. Green Destination -palkinnon saaneen kohteen ympärillä on rauhallinen maaseutu ja luonnonkauniit maisemat.

Eri tyyppisten huoneistojen vieressä olevan 5 tähden CampoReal-hotellin hyvät ravintolapalvelut ovat käytettävissä ja hotellin kylpylään, kuntosalille ja ulko- ja sisäuima-alteille on maksuton pääsy. Kaunis, mielenkiintoinen ja haastava CampoReal-golfkenttä löytyy Euroopan 100 parhaan joukosta.

Huoneistotyypit ovat seuraavat: 1 ja 2 mh apartamentokset, 2 ja 3 mh rivitalohuoneistot (3 mh myös omalla uima-altaalla) sekä 4 mh villat omalla uima-altaalla ja puutarhalla. Kaikissa on kaunis sisustus ja kattava varustelu (astianpesukone kyllä, mutta ei pesukonetta), pesulapalvelu, WiFi on ilmainen. Muista palveluista mainittakoon 2 tenniskenttää, viininmaistelutilaisuudet resortin sisällä ja/tai ulkopuolella, kuljetukset, opastetut retket, päivälliset resortin ulkopuolella.