Evolutee Royal Obidos *****

Royal Óbidos Spa & Golf Resortin 5 tähden boutique-hotelli Evolutee sijaitsee Portugalin West Coastilla lähellä Óbidosin keskiaikaista kaupunkia, noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä pohjoiseen. Hotellista on mahtavat näköalat Portugalin suurimmalle Óbidosin laguunille, Atlantille ja Severiano Ballesteroksen suunnittelemalle mainiolle Royal Óbidos -golfkentälle. Toinen korkeatasoinen golfresort Praia D’El Rey on 10 minuutin ajomatkan päässä. Bom Succeso ja uusin kenttä West Cliffs  ovat vielä lähempänä. Lähiympäristö on kukoistavaa maaseutua ja upeille rannoille on vain 5 minuutin matka. Kokonaisuutta leimaavat luonto, rauha ja loisto.

Yksityiskohtia myöten korkeatasoisen hotellin sisustuksesta on vastannut kuuluisa Yoo-studio. Hotellin ulkoalueet ovat samaa viimeisteltyä tasoa. Hotellissa on eri puolilla kolme baaria, yksi ravintola ja golfklubilla toinen. Hotellin kylpylässä löytyy mm. lämmitetty sisäuima-allas, kuntosali, suomalainen sauna ja höyrysauna ja siellä voi rentoutua myös hierontojen ja erilaisten hoitojen parissa. Ulkoalueella on uima-allas, pesula ja kauppa.

Hotellissa on vain 39 luksustason parvekkeellista huonetta ja sviittiä. Näköalat ovat joko laguunille tai merelle ja golfkentälle.