Praia D’El Rey Marriott *****

Tämä viiden tähden Marriot-hotelli Portugalin Silver Coast’lla varmistaa koko golfresortin Euroopan parhaimmistoon kuuluvaksi, josta kertovat myös sen saamat lukuisat kansainväliset tunnustuspalkinnot. Maisema on vaihteleva dyyneineen ja pinjametsineen. Lissaboniin on täältä matkaa vajaa 100 km.

Hotelli on rakennettu v. 2003. Kerroksia on kolme ja huoneita ja sviittejä 177. Ne ovat tilavia, kauniisti sisustettuja ja näköalat joko Atlantille tai golfkentälle. Hotellin palvelut käsittävät merinäköalabaarien ja hyvien ravintoloiden lisäksi mm. kuntokeskuksen, jossa myös lämmitetty sisäuima-allas, poreallas ja turkkilainen sauna. Kylpylä tarjoaa lähes kaikenkattavat hoidot yksittäiskäynnistä aina 7 päivän paketteihin saakka. Hotellilla on myös ulkoallas baareineen, lastenklubi ja leikkipaikat, pesula ja minimarket.

Alueella on monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kuten monenlaiset pallopelit, maastopyöräily ja vesiurheilut sekä mielenkiintoiset retkikohteet, esim. kaunis keskiaikainen kaupunki Obidos ja erinomaisista kalaravintoloistaan tunnettu kalastajakylä Peniche. Viinitiloista kiinnostuneet voivat tehdä päiväretken tunnettua viinireittiä pitkin. Vieraille on erikoishinnat ja pelipaketit omille Praia D´El Rey ja West Cliffs -golfkentille sekä myös alueen muille kentille.