Onyria Quinta da Marinha *****

Hotelli, villat ja oma golfkenttä muodostavat monipuolisen, tyylikkään kokonaisuuden 5 km päässä Cascaisin keskustasta, Lissaboniin 30 km. Uusimisen jälkeen, v. 2014, 5 tähden kategoriaan nousseen hotellin vieressä oleva Quinta da Marinhan golfkenttä on yksi alueen parhaista. Lähellä on myös hieno Oitavos-kenttä.

Hotellissa on kattavat palvelut täysipainoiselle lomalle. Rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä voi golfin ohella mm. pelata tennistä, pyöräillä, lenkkeillä, käydä kuntosalilla, saunoa, nauttia erilaisista hoidoista, mm. golfpallohieronnasta, ja ennen kaikkea hyvästä ruoasta hotellin ja golfklubin monissa ravintoloissa. Yksi ravintoloista on 3 kilometrin päässä Atlantin rannalla. Range ja ykköstii ovat hotellin vieressä.

Hotellissa on lähes 200 täysin uusittua huonetta, sviittiä ja villaa. Inspiraatio väreihin ja sisustukseen on tullut ympäröivästä luonnosta; merestä ja vuorista, näköalat ovat joko golfkentälle tai Sintran vuoristoon. Hotellin eri kerroksillakin on nykyään omat värinsä.