Praia D’El Rey Village **** & Beachfront *****

Yksi Euroopan arvostetuimmista golfresorteista Praia D’El Rey sijaitsee meren rannalla Silver Coastilla tunnin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä pohjoiseen. Viiden tähden Marriott-hotellin ohella resortin muut majoitusmuodot ovat 4 tähden The Village (apartamentokset, rivitalot ja villat) sekä 5 tähden The Beachfront (apartamentokset ja rivitalot), jotka toimivat erinomaisesti paitsi viikkopakettien myös long stay -matkojen majoituskohteena.

Resortin keskiössä sijaitsevan huipputason golfkentän Praia D’El Reyn ja toisen oman ja eksoottisen West Cliffs -kentän lisäksi voi hyödyntää myös alueen muita hienoja yhteistyökenttiä: Royal Óbidos, Bom Sucesso ja lähempänä Lissabonia sijaitseva CampoReal. Kenttien välillä toimii ilmainen kuljetuspalvelu (ei CampoReal).

The Villagen majoitukset sijaitsevat lähellä resortin sisääntuloa (by the Garden), golfklubia (by the Golf) tai merta (by the Ocean) huoneistotyypistä riippuen. Apartamentokset ovat kooltaan 1–3 makuuhuonetta käsittäviä, rivitalohuoneistoissa on 2–3 makuuhuonetta ja villoissa 3–5 makuuhuonetta. Villoissa on omat uima-altaat, muissa yhteiskäytössä olevat altaat.

The Beachfrontin huoneistoista on suora pääsy hiekkarannalle ja hienot näköalat merelle ja golfkentälle. Sekä apartamentoksia että rivitalohuoneistoja on 2 ja 3 makuuhuoneella. Huoneistoilla on yhtenen uima-allasalue.

Kaikki huoneistot ovat kauniisti sisustettuja joko klassiseen tai moderniin tyyliin ja niiden varustelutaso on erinomainen. Resortin palvelut ovat muutenkin varsin monipuoliset. Golfklubin mainion ravintolan lisäksi Beachfrontin lähellä on kalaravintola Maré, josta loistavat näköalat. Marriott-hotellin kaikki ravintolat ovat hyödynnettävissä samoin kuin esim. Health Clubin palvelut. Resortin alueella on myös mm. tenniskentät ja pieni supermarket. Lähistön retkikohteista mainittakoon kansalliseksi monumentiksi nimetty kaunis keskiaikainen kaupunki Obidos ja erinomaisista kalaravintoloistaan tunnettu kalastajakylä Peniche.