Sheraton Cascais Resort *****

Tämä viiden tähden hotelli sijaitsee Quinta da Marinhan sydämessä, Cascaisin loisteliaimmalla alueella. Lissabonin lentokentälle ajaa reilussa puolessa tunnissa. Lähietäisyydellä golfkentistä ovat Quinta da Marinha ja Oitavos Dunes  Hotelli on alunperin rakennettu v. 2007 ja siellä on 156 korkeatasoista huonetta ja sviittiä, joista näkymät ovat joko altaalle tai puutarhaan.

Hotellissa on allasbaari ja 2 erityyppistä ravintolaa, joissa pyritään kaikenkattavaan avoimuuteen. Toisessa voi suurten ikkunoiden takaa seurata kokkien työskentelyä, toisessa itämaisen loisteliaassa kokit tulevat viikottain salin puolelle valmistamaan sushia. Siellä toimii myös “take away“. Chefillä on oma vihannespuutarha, josta tuoreet tuotteet joka päivä poimitaan, Viikoittain hän myös kertoo siellä kasvien ja viljelyn salaisuuksia. Retkikorin voi tilata päivän pyöränvuokrauksen yhteyteen.

Hotellissa on terveysklubi, 2 ulkoallasta, vesiterapia-allas, sauna ja hamam. Kuntosalissa on panoraamaikkunat vihreään sisäpuutarhaan.