Aroeira Apartments

Herdade da Aroeira sijaitsee kauniin pinjametsän suojassa noin 25 kilometrin päässä Lissabonin keskustasta, lähellä merta. Tämä aidattu ja vartioitu 350 hehtaarin alue on suurin asumis/golfkompleksi Lissabonin seudulla ja pitää sisällään kaksi 18-reikäistä championship-tason puistokenttää Aroeira Pines Classic & Aroeira Challange, 4 tähden hotellin Aroeira Lisbon Hotel sekä sekä Villas Aroeiran huoneistot, joista parhaiten on saatavilla yhden ja kahden makuuhuoneen apartamentokset. Lisäksi alueella on ostoskeskus (mm. supermarket ja ravintola), 4 tenniskenttää ja uima-allas kesäkaudella.

Alueen laajuudesta johtuen Aroeiraan kannattaa suunnata vuokra-autolla. Huoneistoista on Aroeira I -kentälle ja sen klubitalon palveluihin matkaa 2–4 km, hiekkarannoille 600 metriä. Golfklubi tarjoaa edullisesti aamiaiset ja lounaat ja autolla tavoittaa monet lähiseudun hyvät ravintolat.

Huoneistoista on näkymät Aroeira Challenge -kentälle. Yläkerran huoneistoissa on oma parveke ja alakerrassa vastaavasti patio ja pieni puutarha. Huoneistoissa on hyvin varustellut keittiöt, olohuoneet ja avarat kylpyhuoneet.