Castillo Hotel Son Vida *****

Castillo Hotel Son Vida on ehdottomasti yksi Mallorcan upeimmista hotelleista. Siellä viihtyivät aikoinaan myös Onassis ja Maria Callas. Rakennuksen ulkokuori on 1200-luvulta peräisin oleva linna, joka kätkee sisäänsä 2000-luvun luksusta & mukavuuksia. Hotelli on alun perin avattu vuonna 1961, mutta vuonna 2005 se on läpikäynyt täydellisen remontin. Ylellinen kylpylä avattiin v. 2018.

 Sijainti on huvila-alueella 10 minuutin ajomatkan päässä Palma de Mallorcasta ja 20 minuutin ajomatkan päässä Mallorcan lentokentältä. Linna on aikoinaan rakennettu Palman yläpuolelle korkealle kalliolle, jota nimitetään Mallorcan parvekkeeksi (the Balcany of Mallorca). Ympäröivät neljä golfkenttää, jotka muodostavat yhteensä 63 reiän kokonaisuuden (kolme 18-reikäistä ja yksi 9-reikäinen) sekä monipuoliset harjoittelumahdollisuudet täydentävät hotellin ilmeen. Lyhyet siirtymiset golfklubeille onnistuvat hotellin ilmaisella kuljetuspalvelulla, mutta yhdelle kentistä käveletkin 10 minuutissa.

Hotellissa on yhteensä 164 luksustason huonetta ja sviittiä 8 kerroksessa. Osa on savuttomia ja varustelu on kaikissa täydellinen, säädettävää ilmastointia ja lämmitystä myöten. Suuressa puutarhassa on kolme uima-allasta, yksi iso, jonka baarista saa drinkit ja välipalat, yksi pienempi lämmitetty ja yksi lasten allas. Sisällä loisteliaan kylpylän talvipuutarhassa on myös yksi allas. Lisäksi sieltä löytyy sauna, höyryhuone, kuntosali sekä elegantit hoitohuoneet. Ravintoloita ja baareja on kaikkiaan seitsemän. Hotellin muista palveluista mainittakoon lastenkerho, minigolf, solarium, valaistut tenniskentät sekä pyöräily- ja hölkkäpolut.