Sheraton Mallorca Arabella *****

Viiden tähden Sheraton-hotelli sijaitsee n. 6 km saaren pääkaupungin Palma de Mallorcan luoteispuolella. Vuonna 2013 se on kokenut täydellisen remontin, joka tekee siitä yhden Mallorcan houkuttelevimmista golfhotelleista. Lentokentältä on 20 minuutin ajomatka ja n. 10 minuuttia Palma de Mallorcan keskustasta. Lähin ranta on Cala Mayor n. 10 minuutin matkan päässä.

Sheraton Mallorca Arabella Golf on täydellinen tukikohta golflomalle, sillä ympärillä on yhteensä neljän kentän ja 63 reiän kokonaisuus. Yksi kentistä on ihan ”puttausetäisyydellä”. Muita suosittuja liikuntalajeja ovat tennis, lentopallo ja pyöräily. Hotelli tarjoaa myös veneretkiä, ajelua vintage -autoilla sekä kokkaustunteja. Hotellin alueella on 2 ulkouima-allasta, lasten leikkipaikka ja varjoisa allas sekä sisäallas. Siellä on myös kauppa ja pesula sekä kylpylä saunoineen, hierontoineen sekä ayervedahoitoineen.

Ravintoloita ja baareja hotellissa on kolme; pääravintola tarjoaa välimerellistä ruokaa tuoreista kauden raaka-aineista. Toisessa on perinteinen espanjalainen keittiö, mm. tapakset. Tapaksien ja sopivan viinin yhdistelmä vaatii yleensä pitkällistä harkintaa, mutta ei huolta; listalla on monipuolinen kattaus espanjalaisia viinejä, portviinejä ja sherryjä. Kolmannessa, aulabaarissa on saatavissa pienempää purtavaa ja drinkkejä.

Hotellissa on yhteensä 93 tilavaa, eleganttia huonetta tai sviittiä kolmessa kerroksessa. Niissä on ilmastointi, korkealuokkaiset vuodevaatteet, minibaari, ilmaiset kosmetiikkatuotteet, silitysmahdollisuus ja päivittäinen siivous. Näköalat puutarhaan/uima-altaalle.

Hotellivieraille on erikoishinnat, erikoispaketit ja ilmaiset kuljetukset Arabella Golfin kentille.