Constance Belle Mare Plage *****

Hotelli sijaitsee saaren itäosassa 2 km pituisella valkohiekkaisella rannalla lähes 15 hehtaaarin trooppisen puutarhan ympäröimänä. Koralliriutta suojaa rantaa, joten uiminen ja vesiaktiviteetit turkoosinvärisessä meressä ovat turvallisia ja nautinnollisia. Hotellilla on erittäin kattavat palvelut, mm. kaksi omaa championship-tasoista golfkenttää The Legend (kävelyetäisyydellä hotellilta) ja The Links (2,5 km hotellilta). Lentokentältä reilun 50 km ajomatka kestää noin tunnin ja 10 minuuttia.

Hotellilla on mainio kylpylä palveluineen, kuntosali, 4 uima-allasta (yksi lämmitetty talviaikaan), 7 ravintolaa ja 6 baaria, valtava kirjo erilaisia aktiviteetteja alkaen valaistuista tenniskentistä ja pyörävuokrauksesta shoppailuun ja rommicocktailien maisteluun. Ikimuistoisen loman varmistamiseksi täällä voi tehdä kaikkea tai vaikka olla tekemättä mitään.

Huoneita, svittejä ja villoja on yhteensä 278. Huoneet ovat tilavia (min. 45 neliötä), tyylikkäästi sisustettuja modernein kalustein ja lämpimin värein. Kaikissa on kalustettu terassi tai parveke, oleskelualue, ilmastointi, satelliitikanavat, minibaari, Wi-Fi, tallelokero, kylpyhuoneessa sekä suihku että amme ja hiustenkuivaaja, kahvin- ja teenkeittovälineet, pesulapalvelu ja huonepalvelu 24h. Huonekategoriat ovat: Prestige Room, Prestige Room Beachfront, Junior Suite, Junior Suite Beachfront, Deluxe Suite Sea Facing, Pool Villa, Beach Pool Villa, Presidential Villa.