Golf Hotel Bogogno ****

Bogognon golfhotelli Italian koillisosassa on rakennettu v. 2014 ja sijaitsee metsäisessä laaksossa Maggiore- ja d’Orta-järvien sekä Ticino-luonnonpuiston lähellä, taustanaan Monte Rosan alppimaisemat. Milanon Malpensan lentokentältä on tänne alle puolen tunnin matka. Vieressä on kaksi Italian parhaimmistoon kuuluvaa kenttää, Bonora ja Del Conte eikä kolmannelle huippukentälle Castelconturbiaan ole kuin 10 minuutin matka.

Ympäristöystävällisellä, luonnonmateriaaleja käyttäen, energiaa säästäväksi rakennetulla hotellilla on 80 huonetta: Comfort-huoneissa (16 kpl) ei ole omaa parveketta/terassia, Deluxe-huoneissa (28 kpl), uudemmissa Premium-huoneissa (27 kpl) ja sviiteissä (9 kpl, osa uudempia) on oma terassi tai parveke, joista näkymät Bonora-kentälle ja uima-altaalle. Hotellin katolla on rentoutumisalue aurinkotuoleineen ja porealtaineen sekä mahtavat näköalat Monte Rosalle. Upea kylpylä on tehty v. 2017, ja sen innovatiiviset tuotteet ja hoidot ovat yhdistelmä luonnon ja tieteen viisautta. Siellä on erilaiset saunat – myös suomalainen – ja suihkut sekä kuntosalissa uusimmat laitteet monipuoliseen kuntoutukseen. Ulkona on 2 tenniskenttää ja jalkapallokenttä. Uima-altaat ovat avoinna kesäkuusta syyskuuhun.

Vieressä oleva golfklubi tarjoaa buffetlounaan ja à la carte -menut päivällä ja illalla sekä erinomaisen viinikellarin valikoimat. Ravintola on jaettu kahteen eri tilaan, joista on pääsy myös terassille ruokailemaan ja nauttimaan näköaloista. Hotellilla on kolme baaria, joista yksi on Bonora -kentän puolessavälissä. Hotellin ulkopuolella kannattaa osallistua viinin- ja juustonmaistajaisiin, käydä järviretkillä tai Milanossa, Italian muodin keskuksessa.