Castelconturbia Golf ****

Hotelli sijaitsee Maggiore-järven eteläpuolella, monien viehättävien pikkukaupunkien läheisyydessä ja Milanon Malpensan lentokentältä alle puolen tunnin matkan päässä. Italian parhaimmistoon arvioidun Castelconturbian golfkentän ja sen klubirakennuksen yhteydessä ovat 4 tähden luokituksen omaavat majoitustilat ja muut palvelut. Ympäröivä vihreys, pinjat, tammet ja kastanjat sekä Monte Rosan alppimaisemat taustalla luovat rauhallisen miljöön onnistuneelle golflomalle. Hyvänä täydennyksenä Bogognon kaksi loistokenttää ovat vain 10 minuutin ajomatkan päässä.

Uudistetussa hotellissa on 13 kahden hengen ja 6 yhden hengen huonetta, joista puutarhanäkymät, erinomainen ravintola, baari välipalatarjoiluineen, lounge takkoineen, katettu terassi, televisio- ja pelihuone, uima-allas baareineen (auki kesäkuu–syyskuu), 2 tenniskenttää.

Huoneissa on kph (amme/suihku, hiustenkuivaaja), parveke/terassi, satelliitti-tv, itse säädettävä ilmastointi, minibaari, tallelokero, ilmainen langaton internetyhteys.

Hotellivieraille on erikoisalennukset green fee -hinnoista.