Le Robinie ****

Tämä golf- ja kongressihotelli sijaitsee lähellä A8-tien Busto Arsizion liittymää vain 10–15 minuutin ajomatkan päässä Milano Malpensan lentokentältä. Milanon keskustan kulttuuri- ja kauppakadut ovat 30 minuutin ja Varesen keskusta 20 minuutin matkan päässä. Outlet-ostoskeskukseen on 500 metrin matka.

Hotellin vieressä on Jack Nicklauksen suunnittelema mainio golfkenttä Le Robinie. Golfklubin yhteydessä on saman hotelliketjun toinen käyttämämme golfhotelli Le Robinie Resort, jossa hotellihuoneiden lisäksi myös apartamentoksia. Italian parhaimmistoon arvioidut golfkentät Castelconturbia ja Bogognon 2 kenttää ovat täältä helposti saavutettavissa, ajomatka reilut 30 minuuttia. Ja kenttiä Milanon ympäristössä riittää monellekin käyntikerralle.

Hotellissa on ensiluokkainen 250 hengen ravintola ”The Green” ja viihtyisä baari ”Pitching Green Lounge Bar”, joka tarjoaa cocktailit, aperitiivit tai vaikkapa kakkukahvit. Yhteensä 246 huonetta: standardi-huoneet kooltaan noin 24 m2, superior-huoneet 30 m2 ja perhehuoneet 56 m2. Lämpimät värit, parkettilattiat ja monista huoneista golfkenttänäkymät.