Château de la Bégude ****

Open Golf Club – ketjuun kuuluva hotelli Château de la Bégude sijaitsee maaseudun rauhassa Côte d’Azurin sydämessä Valbonnen kylän lähellä, satoja vuosia vanhojen tammien katveessa, puiston ja Opio Valbonne -golfkentän ympäröimänä. Ajomatka Nizzan lentokentälle, Cannesiin, Antibesiin ja Juan les Pinsiin on noin 20 minuuttia ja Grasseen 15 minuuttia. Toinen saman ketjun golfkenttä Grande Bastide on 5 minuutin ajomatkan päässä.

Hotelli on rakennettu historialliseen 1600-luvulta peräisin olevaan linnaan. Se käsittää 2 vanhaa rakennusta ”Château” ja ”Bergerie”. Ravintolarakennus on uutta, kuitenkin samantyylistä rakennuskantaa. Provencelainen keittiö tarjoaa erinomaista ruokaa  viehättävässä ympäristössä (paikallisia viinejä unohtamatta). Ravintolan terassilta on hienot näköalat golfkentälle.

Alkuperäistä arkkitehtuuria on kunnioitettu, jonka seurauksena huoneet ovat erilaisia. Entisaikojen mahtavuus on täällä yhdistetty moderniin mukavuuteen ja perinteiseen provencelaiseen sisutukseen. Hotellissa on 34 huonetta, huonetyypit ovat Deluxe, Deluxe Terrace ja Junior Family Suite.