Aphrodite Hills Hotel by Atlantica *****

Tämä viiden tähden golfhotelli on avattu v. 2005, mutta on hiljattain uusittu perinteistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Se on tehty joka suhteessa energiatehokkaaksi ja sisustettu tyylikkäin pastellisävyin. Se sijaitsee kukkulalla, josta on näkymä Välimerelle ja suoraan Afroditen synnyinpaikalle. Kyproksella arvostetaan omaa kulttuuria, mytologiaa ja perinteitä. Niinpä tarkkaan osoitetun Afroditen syntymäkiven lisäksi lähistölle on rakennettu hänelle omistettu pyhäkkö. Larnakaan täältä ajaa tunnissa ja vartissa ja Pafokseen 20 minuutissa.

Laajalla puistomaisella alueella on hotellin lisäksi paljon erilaisia lomahuoneistoja vaihtoehtona hotellimajoitukselle. Lähellä on klubitalo ja Village Square, jotka  tarjoaa paljon lisää palveluita, mm. erityyppisiä ravintoloita, kauppoja, lääkärikeskuksen, supermarketin ja polkupyörävuokraamon.

2-kerroksisessa hotellirakennuksessa on 290 huonetta. Hotellissa on sisä- ja ulkoaltaat sekä poreallas, kuntosali ja kylpylä, jossa tarjolla liikuntatunnit sekä uusimmat hoidot, mm. reiki- ja aromaterapia. Lapsille on leikkihuone ja lastenklubi ja katettu allas vesiliukumäkineen. 18-reikäinen oma golfkenttä on Championship-luokan tasoa, ja lisäksi on 2 tenniskenttää ja monipuoliset kävely- ja pyöräilyreitit. Alueella on myös minimarket ja pesula, ja omalle rantaklubille on jatkuvat kuljetukset.