Korineum Golf & Beach Resort

Hotellilta Ercan-lentokentälle Nicosiaan matka kestää 40 minuuttia ja eteläosan Larnacaan n. puolitoista tuntia. Kyrenian kauniiseen pikkukaupunkiin on matkaa vain 20 km, ja kannattaakin käydä tutustumassa sen nähtävyyksiin ja historialliseen satamaan.

Golfkentän ja klubirakennuksen yhteyteen rakennettiin hotelli v. 2009, ja siihen lisäosa v. 2011. Niinpä siellä on nyt 82 erikokoista huoneistoa 2-kerroksisissa rakennuksissa. Näkymät niistä ovat vuorelle tai merelle. Haastava golfkenttä pidetään vuoden ympäri erinomaisessa kunnossa, ja maisemaa leimaavat johanneksenleipäpuut, pinjat, oliivipuut ja mansikkapuut. Nämä eivät ole sukua mansikalle, mutta niiden punaiset hedelmät ovat kyllä syötäviä. Hotellin omista oliivipuista tehdään ravintoloihin oliiviöljy, vihanneksia ja hedelmiä myös saadaan omasta puutarhasta, ja johanneksenleipäpuista valmistetaan siirappia ja ”kaakaota”. Hotellialueella on 3 ravintolaa ja 3 baaria.

Siellä on myös 4 tenniskenttää ja tennisakatemia, lasten allas ja leikkialue. Kylpylässä on tarjolla erittäin monia erilaisia hierontoja ja hoitoja, poreallas, sauna sekä rentoutumisalue. Hotellilla on oma 70 metrin pituinen ranta-alue lounasbaareineen, suihkuineen ja pukeutumishuoneineen. Sinne on hotellin omat kuljetukset, samoin kuin Kyreniaan.