Alexandre Gala ****

Vuonna 2008 remontoitu Alexandre Hotels -ketjuun kuuluva hotelli mahdollistaa monipuolisen loman Teneriffalla. Hotelli sijaitsee Playa de las Américasin lomakeskuksessa n. 15 km Teneriffan eteläiseltä lentoasemalta ja n. 85 km pohjoiselta. Sijainti on lähellä rantaa (n. 100 metriä), lähellä lomakeskuksen palveluita/ravintoloita, mutta mikä parasta, lähellä Teneriffan laadukkaimpia golfkenttiä, kuten Golf Las Américas & Golf Costa Adeje.

Hotellin alueella on useita uima-altaita (talvisin kaksi lämmitettyä), viihtyisä terassialue allasbaareineen, kuntosali, monipuolinen kylpyläosasto (oma allas erilaisine suihkuineen) sekä hoitoja ja erilaisia hierontoja, ja myös kampaamo ja kauneushoitola. Päivisin hotellialueella on paljon ajankulua, esim. ammattitaitoisten ohjaajien vetämiä zumba- ja fitnesstunteja ja erilaisia pelejä. Iltaisin hotellin alueella on vaihtelevaa viihdeohjelmaa, elävää musiikkia ja tanssia. Lapsille on sisällä ”Magic Park” ja ulkona leikkialue ja lastenallas.

Hotellin buffetravintola tarjoaa aamiaiset, lounaat sekä illalliset. Maininnanarvoinen on myös hotellin viinikellari, josta löytyy kattavat kansainväliset viinivalikoimat eri ruokalajeille tai illanistujaisten lisukkeeksi.

Hotellin yhteensä 308 vaaleasävyistä huonetta 3 kerroksessa on jaettu kahteen kategoriaan, mutta kaikissa on tilava vaatehuone ja parveke tai terassi kauniine istutuksineen. Club-puolen huoneet ovat vähän isompia ja niistä on näkymät merelle ja Gomeran saarelle.