Las Madrigueras *****

Tämä savuton, aikuisille tarkoitettu golfhotelli on yksi Kanariansaarten korkeatasoisimmista ja sijaitsee n. 16 km päässä Teneriffan eteläiseltä lentoasemalta. Playa de las Américasin lomakeskuksen palvelut ja rannat ovat n. 2 kilometrin päässä. Kolmekerroksinen rakennus on siirtomaatyylinen ja sen huoneista/ravintoloista on panoraamanäkymät Golf Las Americasin golfkentälle ja merelle. Hotellin tunnelma on intiimi ja elegantti ja se tarjoaa golfmatkalaisille luksusta viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Golfin puolesta hotellin palvelut ovat erittäin kohdallaan. Ilmainen golfauto sisältyy huonehintaan ja sen saa käyttöön suoraan hotellilta. Lisäksi hotelli omistaa viereisen Golf Las Americasin golfkentän, joten vieraille on taattu parhaat mahdolliset starttiajat.

Ravintoloita on kaksi; toinen toimii illallisravintolana, ja sen ulkoterassilla ovat käytössä lämpölamput. Toinen tarjoaa lounaat ja kevyet välipalat. Lisäksi on aulabaari.

Hotellissa on yhteensä 57 huoneistoa: perustason huoneet ovat nekin erittäin kookkaat, samoin kuin niiden parvekkeet. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on puulattiat ja näkymät Golf Las Americasin golfkentälle ja La Gomeran saarelle. Näiden lisäksi on tarjolla neljää erityylistä sviittiä. Ne on sisustettu pastellivärein ja kylpyhuoneet ovat erittäin elegantteja.