Melia Hacienda del Conde *****

Tämä aikuishotelli sijaitsee rauhallisemmassa Teneriffan luoteisosassa. Etelän lentokentälle on reilun tunnin ajomatka. Teidelle on yli 20 km ja Buenavista del Norten kylä on kilometrin päässä. Hotelli on Severiano Ballesteroksen suunnitteleman Buenavista Golf -kentän ympäröimänä, ja sen golfklubille kävelet vartissa tai käytät shuttle-kuljetusta.  Kokonaisuus sijoittuu rinteeseen, joten sekä hotellilta että golfkentältä on henkeäsalpaavat näkymät Atlantille. Asunnot ja palvelut ovat kahdeksassa rakennuksessa, jotka siirtomaatyylissään ovat Kanarian arkkitehtuurin ja kulttuurin inspiroimia.

Vuonna 2010 rakennetussa hotellissa on 117 tilavaa ja valoisaa huonetta. Niitä on erikokoisia ja näkymät vaihtelevat. Syötävää ja juotavaa löytyy aulabaarissa ja allasbaarissa, viini- ja tapasbaarissa, á la carte ravintolassa ja buffet –ravintolassa. Vaihtelua ruokailuun tuovat show-cooking ja fine-dining.

Laguunityyliset, isot uima-altaat ovat kahdessa tasossa. Spa:ssa odottavat erilaiset saunat, sisäallas, hierontasuihkut, kylmäallas sekä henkilökohtaisesti valitut hoidot. Hotelli tarjoaa monipuoliset liikuntaharrastukset ja retket ympäristöön.

Level-tason myötä saa VIP-tason palvelut ja huoneet, á la carte -aamiaiset sekä pääsyn yksityiseen aulatilaan, jossa mm. juomatarjoilu.