Suite Villa Maria *****

Tämä hotelli avattiin 2011, kun omistajaperhe oli siirtynyt joustavasti maanviljelyksestä hotellibisnekseen. Sijainti on Teneriffan lounaisosassa ja eteläiseltä lentokentältä matka kestää noin 25 minuuttia. Vajaan kilometrin päässä on pieni Caletan kalastajakylä. Lähimaisemaa hallitsee vehreä luonto, vuoristot sekä ympäröivä Costa Adejen golfkenttä. Alue on tehty muistuttamaan klassista kanarialaista kylää, mutta arkkitehtuuri on osittain hyvinkin modernia.

Kaikessa on panostettu laatuun ja vieraanvaraisuuteen. Hotellipalvelut sijaitsevat päärakennuksen aukiolla. Niihin kuuluvat mm. kaksi baaria ja pääravintola, jossa yhdistelmä perinteistä kanarialaista ja kansainvälistä keittiötä. Lisäksi alueella on kaksi laguunityylistä uima-allasta (talvella lämmitettyjä) ja kampaamo sekä pieni elintarvikekauppa. Lasten käyttöön leikkialue, lastenallas ja esim. minigolf. Liikunnan ystävät arvostavat golfkentän lisäksi tien toisella puolella olevaa urheilukeskusta (Tenerife Top Training), josta löytyy mm. täysmittainen uima-allas, kuntosali ja tenniskenttiä. Myös hotellilla on oma, asiakkaille ilmainen kuntosali. Hotellivieraille on myös muutaman kerran päivässä ilmainen kuljetus ostoskeskukseen ja rannalle.

Kompleksissa on yhteensä 78 villaa, jotka kaikki ovat kaksikerroksisia ja kooltaan      70 135 m2. Osassa on terassilla porealtaat, osassa pienet uima-altaat. Kaikki majoitusyksiköt ovat merelle La Gomeran saareen päin.