Dreams Jardín Tropical Resort&Spa ****

Jardín Tropical sijaitsee Etelä-Teneriffan Costa Adeje-rannikolla 17 km Reina Sofian lentokentältä. Hiekkarannalle on matkaa 200 m, San Eugenion ostoskeskukseen 100 m ja vesiurheilusatamaan 200 m. Hotellilta on kaunis näköala merelle ja La Gomeran saarelle.

Tämä eksklusiivinen hotelli on rakennettu 1987 ja uudistettu 2004 – 05. Arkkitehtuuriltaan se on arabivaikutteinen ja sen ympärillä on 12.000 m2 subtrooppinen puutarha useine suurine uima-altaineen, palmuineen, kaktuksineen ja satoine muine kasvilajeineen. Kaikki 390 huonetta ovat kauniisti sisustettuja, ja hotellissa on myös tarjolla loma-ajan klubijäsenyys, jonka myötä saa tilavammat, paremmin varustellut huoneet, joitain privaattialueita käyttöön ja lisää luksuspalvelua. Hotellin monipuolisessa ravintolavalikoimassa – 5 ravintolaa, 4 baaria – on useasti Kanarian saarten parhaaksi ravintolaksi valittu Gourmet El Patio. Hotellin kylpylä – hyvinvointikeskus tarjoaa monipuolisia, terveyteen, kauneuteen ja kuntoiluun liittyviä palveluja.

Hotellilla on erikoishintainen green fee Euroopan parhaimmistoon kuuluvalle Abaman golfkentälle. Myös muille kentille alennetut green feet. Etäisyyksiä: Abama Golf 15 km, Golf Las Americas 3 km, Golf Costa Adeje 8 km, Golf Los Palos (9 reikää) 7 km. 45 minuutin laivamatkan jälkeen myös Tecina Golf Gomeralla on tavoitettavissa.